Ljust Surdegsbröd
346-Ljust-surdegsbrod

Handbakat ljust levainbröd. Jäst i 25 timmar och gräddat i stenugn.

Ingredienser

Vetemjöl, vatten, surdeg av vete, vetegluten, salt, jäst, psylliumfrön.

Produktinfo

Vikt ca 600 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 850 kJ/200 kcal
Fett 1,0 g
varav mättat 0,1 g
Kolhydrater 39,0 g
varav sockerarter 0,2 g
Fiber 1,8 g
Protein 8,0 g
Salt 1,59 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Surdegsbröd Osötat, Tekaka, Lantgrova, Osötad Vallmofranska, Södervidingelimpan, Lantkubb, Osötat Fullkorn, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Stenugnslimpa, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),