Lantkubb
359 Lantkubb 180615

Rejält och saftigt bröd baserat på ett originalrecept från förr. Bakat för hand med surdeg, skållning och lång jäsning. Gräddat i stenugn.

Ingredienser

Vetemjöl, vatten, siktat rågmjöl, sirap, surdeg av fullkornsråg (5,5%), kornmalt, jäst, salt, vetegluten.

Produktinfo

Vikt ca 900 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 1050 kJ/250 kcal
Fett 1,0 g
varav mättat 0,1 g
Kolhydrater 53,0 g
varav sockerarter 10,0 g
Fiber 3,1 g
Protein 6,5 g
Salt 1,0 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Surdegsbröd Osötat, Tekaka, Lantgrova, Osötad Vallmofranska, Södervidingelimpan, Osötat Fullkorn, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Ljust Surdegsbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Stenugnslimpa, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),