Osötad Vallmofranska
360-Vallmofranska

Ett gammeldags franskbröd som är god att rosta. Bakad för hand enligt skånska baktraditioner och gräddad i stenugn. Tusentals vallmofrö både i och på brödet. Bakat med durumvete, surdeg av råg, havssalt och olivolja.

Ingredienser

Vetemjöl, vatten, durumvete (6,5%), surdeg av fullkornsråg (3,5%), skållad rågsikt, jäst, vallmofrö (2%), medelhavssalt, kornmalt, olivolja, vetegluten.

Produktinfo

Vikt ca 700 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 1100 kJ/260 kcal
Fett 3,5 g
varav mättat <0,5 g
Kolhydrater 47,0 g
varav sockerarter 1,0 g
Fiber 2,2 g
Protein 9,0 g
Salt 1,1 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Surdegsbröd Osötat, Tekaka, Lantgrova, Södervidingelimpan, Lantkubb, Osötat Fullkorn, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Ljust Surdegsbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Stenugnslimpa, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),