Osötat Fullkorn
OsotatFullkorn_Svart

Ett fiberrikt, osötat fullkornsbröd med rågkärnor, lin- & solrosfrön och surdeg. 58% fullkorn.

Ingredienser

Vatten, fullkornsmjöl av råg (15%), surdeg av fullkornsråg, (13,5%), rågkärnor (12%), vetemjöl, solroskärnor (5%), durumkärnor, vört av korn, sirap*, linfrö (1,5%), salt, rapsolja, kornmalt, psyllium, jäst, vetegluten.

*Tillsatt sirap förbrukas vid jäsningen.

 

Produktinfo

Vikt ca 700 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 1000 kJ/240 kcal
Fett 6,4 g
varav mättat 0,6 g
Kolhydrater 35,0 g
varav sockerarter 3,7 g
Fiber 9,8 g
Protein 6,9 g
Salt 1,0 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Surdegsbröd Osötat, Tekaka, Lantgrova, Osötad Vallmofranska, Södervidingelimpan, Lantkubb, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Ljust Surdegsbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Stenugnslimpa, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),