Stenugnslimpa
338-Stenugnslimpa_svart

En smakrik, lite sötare, limpa med surdeg, bakad i stenugn. Ett recept från 60-talet i modern tappning!

Ingredienser

Vetemjöl, vatten, sirap, siktat rågmjöl, rågskållning, jäst, rapsolja, fullkornsmjöl av råg, salt, surdeg av fullkornsråg, vetegluten, maltmjöl av korn.

Produktinfo

Vikt ca 700 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 1100 kJ/260 cal
Fett 2,5 g
varav mättat 1,0 g
Kolhydrater 52,0 g
varav sockerarter 10,0 g
Fiber 2,0 g
Protein 7,5 g
Salt 0,4 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Surdegsbröd Osötat, Tekaka, Lantgrova, Osötad Vallmofranska, Södervidingelimpan, Lantkubb, Osötat Fullkorn, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Ljust Surdegsbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),