Surdegsbröd Osötat
Surdegsbrod_Levain_Svart

Osötat Levainbröd, bakat för hand, kalljäst i 20 timmar och gräddat i vår stenugn. En riktig smakupplevelse.

Ingredienser

Vetemjöl, vatten, surdeg av fullkornsråg (17%), fullkornsmjöl av råg, salt, vetegluten, jäst, psylliumfrön.

Produktinfo

Vikt ca 600 g

Näringsdeklaration per 100 g:

Energi 850 kj/200 kcal
Fett 1,0 g
varav mättat 1,0 g
Kolhydrater 39,0 g
varav sockerarter 0,4 g
Fiber 3,3 g
Protein 7,5 g
Salt 1,6 g

Våra bröd i denna kategori

Nyhet! Råg Levain osötat, Vete Levain osötat, Tekaka, Lantgrova, Osötad Vallmofranska, Södervidingelimpan, Lantkubb, Osötat Fullkorn, Bondkavring, Skånskt Bondbröd, Ljust Surdegsbröd, Skånskt Grovbröd, Skånskt Finbröd, Skånsk Kavring, Stenugnslimpa, Osötat Chiabröd, Medelhavsbröd osötat, Vörtbröd, oskivat med russin (säsong),