Kika in
i bageriet, då & nu
Bagare_fran_forr_med_ram
Staende_boxpuff_Hantverk
Äkta skånskt hantverk
Vi bakar enligt skånska traditioner.

Farfars recept i modernt, miljövänligt bageri

Det var farfar Knut Holmén som 1965 tog över SödervidingeBagaren, ett bageri med anor från 1902. Många traditionella recept lever kvar än idag, uppdaterade med moderna smaker. Och nu liksom då bakas våra bröd i rejäla stenugnar för den fina skorpan och goda smakens skull.

Med omtanke om både hälsa och miljö

På Södervidinge är vi stolta över våra bröd, våra duktiga bagare och de skånska baktraditionerna. Vi är mycket noga med vad vi stoppar i degen – i våra matbröd används enbart naturliga ingredienser och råvarorna kommer i stor utsträckning från lokala odlare.
Vi tar ett aktivt miljöansvar och har idag bland annat 70 % förnyelsebar energi i produktionen – läs mer här.

Bästa hälsningar, Erik Holmén, VD, med personal

Stra
Vi använder enbart naturliga råvaror.
Stende_boxbild_UNDER_Fullkorn_utfall
Fullkorn med smak
Ett riktigt fullkorn med mustig smak.