Surdeg, skållning,
raskdeg och långa jästider tar fram de goda smakerna.
Bunke_200
353-Skanskt-Bondbrod
Skånskt Bondbröd
Bakat för hand och gräddat i stenugn.

Skånska traditioner

Produktion och kvalitet – så bakar vi

Vi kompletterar hantverk med maskiner för att baka ett riktigt gott bröd. Varje bröd som lämnar bageriet har hanterats av en mänsklig hand. Med traditionella recept och nya influenser skapar vi produkter som ligger väl i tiden och som lever upp till våra kunders förväntningar på nyttiga smakupplevelser. Högkvalitativa naturliga råvaror, surdeg, skållning, raskdeg och långa jästider är grunden för ett riktigt gott bröd. Avbakningen i stenugnar ger en kraftig smakrik skorpa och framhäver brödets naturliga smakämnen.

Certifieringar

Vi tillverkar och säljer bageriprodukter av högsta kvalitet. En kvalitet som ska tillmötesgå kundernas och konsumenternas förväntningar och säkerställa de krav man ställer avseende säkerhet och produktkvalitet på livsmedel från en modern livsmedelsproducent. Produktion arbetar enligt HACCP- principerna, vilket är en standardiserad metod för livsmedelssäkerhet. Södervidinge är ISO/FSSC 22000 certifierade och IP Livsmedelsförädling certifierade. Vi är även certifierade för ekologisk produktion (SE-EKO-01).

Sa_bakar_vi
Se filmen från bageriet!